Σχετικά Με Εμάς

Ο Στόχος μας:
 
Για να σας παρέχουμε μια σωστή και ακριβή περιγραφή των δημοφιλέστερων ιστοσελίδων γνωριμιών στην Ελλάδα. Το επιτυγχάνουμε αυτό, γράφοντας κριτικές, συγκεντρώνοντας τις ειλικρινείς απόψεις και τις εμπειρίες σας σε διάφορες ιστοσελίδες, προσφέροντας συμβουλές και πληροφορίες σχετικά με τις πιο πρόσφατες ιστοσελίδες γνωριμιών και ειδήσεις. Το επιθυμητό μας αποτέλεσμα; Να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε σε ποια ιστοσελίδα θα θέλατε να εγγραφείτε.
 
Τι κάνουμε;
 
Κάνουμε εγγραφή, κάνουμε εγγραφή ως συνδρομητές, χρησιμοποιούμε και δημιουργούμε μια κριτική για κάθε ιστοσελίδα που αναφέρεται στην κατάταξη των 5 Κορυφαίων. Συνεργαζόμαστε επίσης στενά με τις ίδιες τις εταιρίες γνωριμιών και προσπαθούμε να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με το κόστος και τον αριθμό των χρηστών. Αυτές οι πληροφορίες είναι συνήθως δεν είναι διαθέσιμες, εκτός και αν περάσετε από τη μακρά διαδικασία εγγραφής εσείς οι ίδιοι!
 
Με βάση τις επιδόσεις σε όλους τους ακόλουθους παράγοντες:
 
1. Χαρακτηριστικά
 
2. Αξιοπιστία
 
3. Ασφάλεια
 
4. Ευχρηστία
 
5. Βοήθεια και υποστήριξη
 
Κατατάσσουμε τις ιστοσελίδες σύμφωνα με τη μέση βαθμολογία τους στα 10. Σας ζητάμε επίσης να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας σε διάφορες ιστοσελίδες που αναφέρονται και να αναφέρετε πότε αντιμετωπίζετε προβλήματα, ή επιτυχία με τους συνεργάτες μας. Ως κοινότητα είμαστε ισχυρότεροι και μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτή τη συλλογική γνώση για να πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις για εμάς, ως άτομα.
 
Τι δεν κάνουμε;
 
Παρά την προσπάθεια που καταβάλλουμε σε αυτό το έργο, δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε ακολουθώντας τις συστάσεις μας. Η εύρεση του σωστού συντρόφου, φίλου ή περιστασιακού φίλου για εσάς εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, πολλούς από τους οποίους δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Προσφέρουμε συμβουλές και συστάσεις και βοήθεια. Δεν προσφέρουμε λύσεις, φίλους και φίλες!
 
Ευτυχισμένες και ασφαλείς γνωριμίες.

Lovadate​

9.7

4.8/5

CupidTaste

9.4

4.6/5